Elaine & Brooke

Byte av blogg

Kategori: Allmänt

På grund av att Elaine har tagit beslutet att sluta blogga här på riverland.blogg.se och antagligen sluta på blogga i allmänhet, så kommer ni att hitta mig Brooke på Highland.blogg.se i stället. Så jag kommer inte fortsätta med 20-dagars utmaningen och bloggandet kommer inte ske på samma nivå eller samma sätt. Hur det blir märker ni.
Om det är något speciellt ni vill läsa om får ni mer än gärna lämna några kommentarer på den andra bloggen och jag kommer att så gott som skriva inlägg efter vad ni vill läsa.

Hälsningar eran egen Broo :)

Lägger av

Kategori: Allmänt

Slutar blogga här, orkar inte mera. Lämnar bloggen åt sitt öde i Broos händer. Kommer kanske rusta upp min gamla (elaineriverforce.blogg.se) senare i vår eller på sommarlovet.

//Elaine

*Off* Why?

Kategori: Allmänt

Sedan mitt senaste inlägg har jag vart ganska off som ni kanske märker och en förklarning kommer faktiskt här. 
Började i tisdags med en ny kurs på universitetet, inför den dagen behövde jag läsa på inför ett seminarium (vilket jag även behöver nu), jag har vart helt slut och knappt orkat sso (sömnbrist -.-), hade stora planer inför helgen som inte blivit som de skulle. Vart tvungen att sitta barnvakt tillsammans med min mamma åt mina syskonbarn då syrran låg inne på förlossningen och är nu på BB. Så ja, jag blev moster igår för trejde gången. En ganska bra present måste jag säga då jag fyller år idag. Tänk att tanten jag blev nu hela 22 år och dagen i ära tillbringar jag med att plugga hemma i min ensamhet..
 
Kanske kommer det några vettiga inlägg under veckan, annars dyker de upp när jag gjort alla mina rester och börjar komma ikapp allt igen. 
 
Tre av fem idioter är ute på en tripp med sina planethästar som har regnbågsfärgade man och svansar :D