Elaine & Brooke

Gott nytt år!!!

Kategori: Allmänt

Gott nytt på er alla. Dt blir inte mycket bloggande ifrån mig förens efter den 9 januari då jag flyttar den andre och vi får inget internet förens efter den nionde. Så gott nytt på er alla och ha en underbar fortsättning. 
 
 

Dreamdancer med röda mulen..

Kategori: Allmänt

Eller var det Rudolf?? Hur som helst. Juluppdragen är slut för i år. Jag har la minst 3x dubletter av i stort sett alla plagg vi fick i julklapparna. Av alla sakerna jag fick så uteblev det svarta tränset som jag så gärna ville ha. Men aja bättre lycka nästa gång. Men för att fira att dessa uppdrag snart är slut så kommer här lite olika bilder :)
 
Juluppdrage är slut... 
 
och vi fick den fina cirkulationen över Silvergladebyn och erwindfälten. Då passar man på att fota :)
 
En av de många belöningarna var renpulvret... Men tyvärr fick inte min gorilla bli ren för en dag, nej nej det fick bara grisen min..
 
Och här vart det två väldigt ograciösa bilder på min gris 'Dreamdancer' som ren. 
Dreamdancer med röda mulen.... xD
 
 

Vi är två rubrik-lösa muppar

Kategori: Allmänt

Hahah, vad ska man blogga om? Spelar mest transformice liksom. Hänger mest i survivor och på deathmatch. Chattar med vännerna och så, blir på hoppad av killarna, nejmen. Väldigt chill iaf. Ska väl ta hand om Muppens konto nu när hon ska bo hos sin syster över "julen"
 
 
 
 

'Rubrik här'

Kategori: Allmänt

Kvällen tillbringades med två underbara muppar. Vi hade allsång i globalchatten där vi sjöng väldigt många olika sånger. Aldrig en hel sång för att vi har guldfiskminne. Men de tre jönsarna var tillbaka igen tillsammans. Bara möggel som saknades, men nästa gång är hon med. 
Tyvärr hamnade mupp 1 och 2 inte med på bild. Men de överlever det ^^
 
 

Arabiska Fullblod

Kategori: Allmänt

-Winterangel-
Lizzie
 

 
-Eveningcloud-
Logan
 
 
 
 
 
 

Min nya pärla

Kategori: Allmänt

Bilder på damen min :)
 

Lemonpearl

Kategori: Allmänt

 

Jul-helgen

Kategori: Allmänt

Under själva julhelgen så kommer jag nog inte att logga in så mycket på sso. Om jag loggar in så är det bara för att göra de dagliga juluppdragen. Detta gäller från och med måndagen fram till fredagen och detta är för att jag ska tillbringa hela veckan hemma hos min syster med familjen som kommer upp och hälsar på. Så även bloggen kommer att vara mer död än vanligt ifrån min sida. Men jag tror ni överlever detta ;)
 
 

-Rubrik skall placeras här-

Kategori: Allmänt

 Fick ett sammanbrott igår, känslorna som man lyckats hålla i schack rasade samman. Låg i sängen en stund och grät tyst, innan jag fick ta mig samman och börja laga maten. 
 För ca. 3½ år sedan dog min pappas farbror passligt före min födelsedag. Han var som den morfar jag aldrig hade och hans död tog nog hårdast på mig. För ungefär 2½ år sedan blev farmor änka, ett halvår senare dog hon med. En dag när jag kom hem från skolan, satt pappa i soffan, då visste jag direkt att hon var borta. Och nu är det lite på ett år sedan min mormor dog. Där emellan har också flera underbara djur jag känt dött. När all saknad kom över mig igår bröt jag ihop. I skolan har jag visserligen en kompis, men så fort någon annan är där stoppas jag liksom åt sidan. Så jag har inte mått så bra på sista tiden, eller över huvudtaget sen pappas farbror dog. 
 
 
 
 
 

Det bästa med julen

Kategori: Allmänt

 Önskeinlägg av Sara (http://jorvikjo.blogg.se/)
Varning! Bildbomb!
 
Irl
Det bästa med julen irl måste vara själva julaftonsdagen/kvällen när hela familjen/släkten är samlad på ett och samma ställe. Vi (de som vill) ser på kalle ankas julafton sedan äter vi den vanliga julmiddagen som består av det vanliga som julskinka (hemmagjord av mamma), hemmagjorda köttbullar, prinskorv, sill, mammas hemmagjorda rödbetssallad och en massa massa mer mat. Senare på kvällen så sitter vi alla i vardagsrummet och äter nötter, dricker glögg och öppnar julklappar. Förutom detta så vill jag ha snö. Utan snö blir det inte den där riktiga julstämningen som jag älskar.
 
Sso
För mig är detta mitt tredje julfirande på sso och på något sätt har det blivit bättre men ändå sämre varje år. I SGB är det exakt samma juluppdrag varje år, men första året fick vi xp för uppdragen. Andra året så dök snön upp men xp fanns ej och nu detta tredje året så har vi två olika delar med juluppdrag och vi har blåa dagliga juluppdrag som ger oss någon silverpeng liknande eller en guldpeng som vi kan byta emot presenter som kan vara allt ifrån kläder, glasögon, dekorationer till hästen eller utrutsning. Och snön! Snön är ännu bättre detta året och ja allting är i stort sett perfekt. Det finns inte så mycket att klaga på och jag trivs väldigt bra på sso. (Varning bildbomb)
 
 

Levla..

Kategori: Bilder

Jag lever, och vissa stunder så kan jag levla mina hästar själv. Vi får se hur det går i längen och ifall jag kan ha 10 hästar i level 15 i stallet :)
 
 
 
 

1 år senare...

Kategori: Allmänt

... är jag fortfarande kvar med samma frissyr. Okej, skulle inte prata om hår nu, men xD Det var ju som så att jag tagit en slags paus från SSO, loggar inte in mera än för att göra dagliga och eventuella uppdrag. Vet inte när jag kommer tillbaka, kan vara imorron, kan vara nästa år :)
 
Nu...
 
 ...och för ungefär ett år sedan
 
 

Awesome Trees

Kategori: Allmänt

Ny klubb skapad av mig själv. Vi får se vad som händer, ifall det blir något med den eller ifall den bara finns tills jag hittar rätt bostad bland de bästa mupparna på sso. Av någon anledning blev jag sugen på en viss klubb för att alla gamla vänner är där, men jag vet ej. Vi får se vad som händer. 
Men om ni själva har en klubb och söker en medlem, hojta i kommentarerna så får vi se :)