Elaine & Brooke

aftonritt

Kategori: Allmänt

Yes, är ute med Sagis på kvällsritt. Mysigt. Bjuder på lite bilder :
 
 
 
 
 

sådärja

Kategori: Allmänt

Jahaja, nu börjar designen bli klar. Ska bara lista ut ett sätt att få in hela drösen med hästar som vi äger, hela 14 st + de på headern! Aja, det ska nog gå... under tiden bjuder jag på en låt :3 
 
 
 
 
 
 

brooke highland

Kategori: Allmänt

Jahaja, skulle blogga om den där Muppen nu då var det tänkt.
Jag har ju bloggat om vårt första möte på elaineriverforce.blogg.se, så det behöver jag inte gå in på.
Brooke, Mupp, Mupp Tupp, Muppen, Ko, Kossan Highland är hennes nuvarande namn. Men hur som helst så är hon en awesome vän den Muppen! Snällare Ko finns nog inte. Hur jobbig hon en blir, så e hon alltid bäst. Någon som jag inte vill tappa kontakten med. 
Det finns väl inte så mycket mera att säga egentligen, för du e ju BARA bäst ♥
 
 
 
 

Tåg

Kategori: Brooke highland

Har snart suttit på tåget i en timma och det är skittråkigt. Är just nu ensam i min hytt och vill sova. Roar mig just nu med att läsa novelliknande saker på wattpad.

Det kommer nog komma några inlägg under resans gång bara för att jag har tråkigt och vill hålla bloggen vid liv. Dessutom får El gärna uppdatera så mycket hon kan. Speciellt nu när hon ska ta hand om mina hästar också.
Btw så blir bilderna suddiga, men det överlever ni nog :)

Flytt

Kategori: Allmänt

Japp, idag sätter som sagt vår käre Mupp sig på tåget som skall ta henne till Umeå. Vi är glada för hennes skull och hoppas att hennes liv där skall bli bra! Så vi önskar dig en lycklig resa upp till Umeå och gratulerar dig för flytten♥

//Elaine Riverforce

Uppdateringen

Kategori: Allmänt

Det har vart lite dåligt uppdatering ifrån oss här på bloggen nu under veckan som har varit. Men muppen El har ju fullt upp med skolan och sina konstiga tider framför datorn. Jag själv har haft fullt upp med att packa och liknande inför min flytt. Så uppdateringen lär inte bli den bästa just nu den första veckan i Umeå heller. 
Som sagt, imorgon så sätter jag mig på tåget och åker hela vägen ifrån Göteborg till Umeå där jag ska bo under minst fyra års tid. 
Så imorgon ska jag försöka hinna fixa allt mitt på sso, sedan är det El som är underbar och ställer upp med att ta hand om mina djur under helgen tills jag kan logga in själv. Vem vet, kanske slänger jag in lite inlägg och uppdateringen under min resa. Om någon är sugen att vara social och skriva med mig så finns jag på kik - Musikknarkare - heter jag där. Skriv bara vem ni är så blir allting nog väldigt bra :)
Men ah, vi ses väl i nästa vecka någon gång igen antar jag. Så just nu säger jag godnatt! 
 
 
 
 

Onsdagsuppdateringen

Kategori: Allmänt

 

ny design!

Kategori: Allmänt

Yes boss, ny design igen! :P Ja, efter att Muppen gjort klar för mig att det var lite fel färg på den gamla ^^
 
 
 

frågestund

Kategori: Allmänt

 
Skriv gärna till vem frågorna är x)
 
 
 

nördar

Kategori: Bilder

Vad ska man säga, jag nördar photoshop och borde sluta med det. Borde levla djuren.. 
Aja, här har ni några resultat. Säkert överarbetade också xD
 

Fy fan!

Kategori: Allmänt

 Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, eller hur jag ska formulera det med ord egentligen. Men hur många gånger ska jag behöva åka på samma anklagelse ifrån olika personer? Vad får de ens idéerna ifrån? Av alla namn på sso de kan välja så väljer de att skriva just mitt namn och anklaga mig för något så allvarligt? I global dessutom. 
 
Jag är kanske inte den snällaste människan eller den gladaste. Gör folk mig eller mina vänner illa så säger jag ifrån och orden är kanske inte snälla och jag borde skärpa mig med detta. Men aldrig ALDRIG att jag ens skulle ha tankar på att göra så emot någon oskyldig eller någon person i huvudtaget. 
 
Förklaring på vad jag pratar om? Vill ni ha en exakt förklaring om vad som hänt så kan ni läsa på Tai's blogg (http://blippblopp.weebly.com/)
Men för att förklara kort för er! Jag skulle aldrig i hela mitt liv hacka någon annans konto. Det spelar ingen roll hur arg/förbannad eller besviken jag är på personen ifrån. Sedan skulle jag aldrig göra det emot en person som jag inte ens vet vem det är. Och med tanke på att jag älskar mitt namn på sso (Brooke Highland) och det är den första och enda seriösat användare jag gjort där. Jag vet inte hur mycket pengar (irl) jag har lagt ned på henne eller hur mycket sc jag har slösat på både kläder och hästar, eller hur många gånger jag har bytt frisyrer och smink. Jag har haft det namnet sedan sso tog in testryttare för att testa spelet och leta buggar innan det öppnades för alla. 
Under denna tid har jag skaffat mig vänner, förlorat vänner och blivit ovän med en del. Som tur är har jag inte blivit hackad och det är jag glad för. Men jag vet hur de som blir hackade känner för jag har blivit det, men ej på sso. Däremot på stallet.se. Och känslan när man får då man skriver in sitt användarnamn och lösenord och inte kommer åt sitt konto. Den känslan är obeskrivlig. Man testar ett flertal gånger och i stort sett varje gång är man nära till tårarna. All tid man lagt ned för att få ihop presentation om sig själv, alla hästarna och djuren. Att se allt det försvinna på någon minut. 
 
Så nej, jag skulle aldrig kunna hacka någon annan, varken för nöjets skull eller för att vara elak. Dessutom har jag inte tålamodet att sitta och lista ut folks lösenord. En del har lätta, för lätta för att man ens ska gissa på det. Andra har extremt svåra och krångliga där det handlar om stavningen. 
 
Så ni som anklagar mig för detta grova brott, om det så är mitt i natten eller dagen i globalchatten/vänchatten eller på eran blogg. Tänk efter! Vad står ovanför? Skulle jag vilja hacka er? NEJ! Jag ser inget nöje i att hacka någon. Jag är nöjd med mitt egna namn, mina hästar och mina kläder. Varför skulle jag då vilja ha era och era vänner när jag har mina egna?
Jag heter Caroline, är 21 år och ska om en vecka börja plugga på högskolan och jag har inte tiden, orken eller ens viljan till att bli utsatt för dessa anklagelser igen. Så jag kan inte annat än att säga Tack till Tania Silverwater som stod upp för mig och försvarade mig i globalchatten när -hen- anklagade mig för detta. Dessutom så berättade han det för mig, förklarade vad som hade hänt och skrev om det på sin blogg! Det är en sann vän och jag skulle inte vilja förlora honom! Tack! :3
 

Bättre?

Kategori: Bilder

Vet inte ifall jag blir bättre eller inte! Men med hjälp på på vägen av muppen så blir jag bättre och bättre. Så vad tycks om denna bild?
 
Väldigt mycket Photoshop bilder nu, men det överlever ni säkert :D
 
 

Ny test

Kategori: Bilder

 

Lek, lek och ännu mera lek

Kategori: Allmänt

Yes! Har lekt lite i Gimp och fått fram detta resultat
 
 
 
 

Terräng träning

Kategori: Allmänt

Testade Misty i terräng idag, himmel vad hon hoppar!
 
Bildbomd 8D
 
 
 

Lek

Kategori: Bilder

Vet allvarligt inte ifall bilderna är bra eller inte. Men det handlar väl om övning :)
 
 

Orkeslös

Kategori: Allmänt

Mitt spralliga jag känns långt borta just nu, är sjuk, borde väl inte sitta vid datorn, men ja, här e jag. Hatar att vara sjuk, känner mig så svag inombords. Den där glada och överspralliga muppen är borta just nu. Känner mig så orkeslös till att göra det där vanliga.
 
Samtidigt så sprudlar fortfarande ilskan över vad vissa personer utsätter andra för, lögner och falska rykten. Att någon utsätts för sådant, när denna person är oskyldig, tåls bara inte att se. Då sätter man foten emellan och stoppar det. Men många gånger är man inte där, utan bara hör när de berättar om det. Då blir man arg. Önskar att man varit där, stoppat det. 
Då är det som värst, när de utsätts, som aldrig sagt något dummt. Varför drabbar det då inte andra? 
 
En av dessa personer som utsätts, är den extremt snälla Brooke Highland, som inte gjort någon något. Och jag fattar inte, varför just hon? En av de bästa mupparna jag känner! Men jag vill alltid finnas där för att stötta och hjälpa henne!
 
 
 

Photoshop

Kategori: Bilder

 

Icekiss & Minimadness

Kategori: Hästarna

I onsdags köpte jag min efterlängtade vita skimmel och namnet på tösen blev Icekiss eller isbjörnen som jag kallar henne. 
Icekiss är ett sto på 4 år av rasen jorvikisk ponny. Hon är precis lika klumpig som hon ser ut och det är ett under att tokan kan krångla sig över de högsta hindrerna i ridhuset. Men en liten mur är absolut ingenting hon orkar lyfta hovarna för att komma över. Nej, de ska man helst gå runt. 

 
Denna vackra och übersöta ponnyplutt ska inte användas till annat än maskot och något sött att titta på. Sedan så passar hon ju i exakt allting. Vilket jag aldrig haft en häst som kunnat innan. 
 
 
 
Men under tiden som jag tittade på henne så fastnade mina ögon för en annan übersöt skönhet som jag genast ville lägga vantarna på. Men just då fanns det varken plats i stallet eller pengar för honom. Men så sent som igår kväll bestämde jag mig och resultatet blev en liten Minimadness aka pingvinen/knubbsälen. 
 
Minimadness eller pingvinen som han borde kallas är även han en jorvikisk ponny, fast denna pojk är lite äldre med sina 6 år. Men inte beter han sig mycket äldre än henne, snarare värre. Han är fortfarande hingst och ska det förbli tills jag ser ifall det blir några problem i stallet med de andra. Men han är yngst och ska helt enkelt passa sig. Gorillan kan ju tröttna och sätter honom på plats. 
 
Tillskillnad ifrån Isbjörnen så älskar denna pojk att hoppa och då är det verkligen allting han hoppar. Jönsen kan till och med få för sig att hoppa över ett löv om det skulle funka. Han är lika störd och knasig som de andra pållarna i stallet. Men det tillhör ju bara hans charm.  Precis som med Ice så kommer han i stort sett bara vara en maskot som jag rider runt på för att göra alla andra avundsjuka (a). 
 
 
 
 
 
 

Fantasy horses

Kategori: Allmänt

Här har du Mupp 8D
 
 
 
 

Jao...

Kategori: Allmänt

Broo frågade mig om jag kunde redigera vingar på hästarna, undrade vad hon hade i kikarn och fick ett ryck och redigerade dessa:
 
 
 
 
 

Welcome Home

Kategori: Allmänt

Angelmist aka Misty!
 
Denna Jorvikiska Ponny kom till mitt stall idag på eftermiddagen och pojkarna fick fnatt.
 
 
 
 
 
 

Farväl!

Kategori: Allmänt

Det är med stor sorg i hjärtat som jag nu säger farväl till min älskade konstiga svartvita kossa. Men han behöver någon som tar bättre hand om honom. 
Förhoppningsvis så kommer han få det bra och vi kommer att ses i framtiden. Vem vet, kanske hamnar han hos mig igen i framtiden. Vi får se vad som händer. 
 

Oh herregud

Kategori: Allmänt

Urk, 16 hästar + två muppar på en header!
 
Aja, är klar nu, hoppas den duger xD
 
 
 
 

Den lille med det stora avtrycket

Kategori: Allmänt

Icekiss! Äntligen, äntligen har jag en vitskimmel! Och inte vilken som helst utan en liten skit vid namn Icekiss!
 
 
BTW, jag älskar henne <3
 
 

Hallojsan!

Kategori: Allmänt

 Brooke Highland här! Inte bara El som ska blogga här utan även jag och nu under resten av veckan och helgen ska jag försöka ta tag i allting ordentligt och försöka vara så aktiv här som möjligt. Vem vet, kanske fixar min underbara mupp ihop så att vi kan få oss en header. Frågan är bara hur man ska få in 16 hästar på den då vi båda är ägare till 8 hästar var :)
Men det problemet löser vi (hon) tillslut antar jag. För ja, min Mupp är bäst! Men vill ni läsa mer om mig så finns allting på min gamla blogg highland.blogg.se. 
 
Aja, på återseende ganska snart! :D

Hej!

Kategori: Allmänt

Halloj där! Detta kommer bli min och Brooke Highlands gemensamma blogg. Förut har vi bloggat på våra egna bloggar elaineriverforce.blogg.se och highland.blogg.se. Denna blogg är ännu under uppbyggnad men kommer att börja användas troligen imorron redan.
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.