Elaine & Brooke

Varför Frostangel?

Kategori: Allmänt

 Den andra hästen som jag köpte och den första av de köpta som jag levlade upp till level 15. Rostis/kycklingen är den första som jag verkligen behöll och hon finns kvar i stallet och kommer aldrig säljas. Men varför valde jag då hennes namn Frostangel? Jani, Angel är något jag helst alltid vill ha med i mina hästars namn (tjatig? Ja! xD) men sedan passade det henne helt enkelt och Frost fick jag med in för att det matchar hennes vita man. Alltså min Frostangel även kallad för Rostis eller kycklingen. 
 
 

Varför Wilddream?

Kategori: Allmänt

 Efter ett bra tag med extremt dålig uppdatering så är jag nog tillbaka. Har ingen vettig ursäkt, så ni får leva utan den ;)
 
Men åter till saken, varför har jag valt namnet Wilddream till en stor brun andalusier? Men ja, frågan är la varför inte? Jag är en person som gärna försöker anpassa alla mina hästars namn efter hur de ser ut eller om jag har ett bra smeknamn till dem. Så varför det blev Wilddream? Ja, jag vet egentligen inte. Kanske för att han är en stor bjässe som är min egna lilla skogsmulle som ska dundra fram på de små stigarna i bland annat gröndal :)
 
 
 

Det var ett tag sedan...

Kategori: Allmänt

Hej hopp på er, har inte bloggat på ett tag p.g.a att knappt varit inne på sso. Dessutom mår ja skit irl.
Men iaf så drog jag iväg och köpte denna jackan för ca 2500 js. Gjorde också en outfit till den, nöjd :)
 
Igår kom ju ett ny sorts stövlar till Jorvik, jag köpte de röda när jag såg dem, kollade knappt på de andra förrän jag drog iväg för att göra uppdragen som jag btw blev helt förbannad på x3