Elaine & Brooke

Ni väljer rubriken

Kategori: Allmänt

Japp, nu beslutar jag/vi för att hänga med i trenden och låta er, våra bloggläsare välja rubriken på våra inlägg. Med tanke på att vi är två som bloggar här får ni gärna skriva namnet på den ni vill ska skriva till rubriken. Så snälla, ös på med rubriker i massor så börjar vi så fort vi kan :)
 
 

Till mitt regniga sten :)

Kategori: Allmänt

Varsågod Mich, jag hoppas  bilden duger :)
 
 

Varför Tigercake?

Kategori: Allmänt

 Vad finns det som säger att denna sak inte liknar en tigerkaka i färgerna? Alltså var namnet det självklara när jag väl såg det. Tigercake, aka Kakan och han är ingen häst utan just en vanlig svensk tigerkaka. Enklare än så kan det inte bli med en förklaring ;)

Varför Lovewarrior?

Kategori: Allmänt

Lovewarrior! Två väldigt väldigt starka ord var för sig - Love och Warrior. Varför inte slänga ihop dem till ett ord som blir ett namn och göra en extremt kontigt översättning och kalla hästen för Löwet? Detta resulterade i att jag döpte min bruna appaloosa tillLovewarrior och kallar honom för Löwet. Men med tanke på att jag inte kan fastställa vad han liknar för djur så kom vi fram till att han är en utomjording eller en mutant.
 
 
 
 

Varför Braveheart?

Kategori: Allmänt

Varför Braveheart till en stor svart frieser? Ja, varför inte? Han är stor, modig och har ett hjärta av guld. Enda sedan jag vart liten har jag velat ha en stor svart häst som jag skulle döpa till just Braveheart och när friesrarna äntligen dök upp så var det självklart att han skulle få just det namnet. Smeknamnet blev sedan Braven och det slutade med att han blev stallets gorilla, vilket passar honom ganska bra.
 
 
 
 

Varför Silverblood?

Kategori: Allmänt

 Ja, varför valde jag namnet Silverblood till en av alla mina skönheter? Egentligen vet jag inte, men det är ett namn som passar och med hennes utseende så blev även smeknamnet ganska passande - Gråsuggan!
Men inför varje häst jag köper så försöker jag anpassa namnet efter deras utseende och vad jag gillar, men sedan får ju alla hästarna något udda smeknamn eller så byter jag ut dem emot ett annat djur som de liknar. Det har i sig då lett till att denna vackra sak är en gråsugga :)
 
 

Köpa Star Coins

Kategori: Allmänt

Själv är jag den som oftast kastar bort mina star coins i kläder/utrustning så fort ja får sc, har väldigt svårt att spara alltså. Och när jag försälskar mig i de nya hästarna köper som oftast alltid star coins då. Köper via mobil, så det kommer en räkning typ var tredje månad eller så, och då ser man verkligen hur mycket pengar man slösat bort i star coins. Visst behöver de som jobbar med SSO pengarna för löner, men man kan ju tänka på hur mycket man och hur ofta man köper. Förr så köpte jag liksom genast, men nu så har jag börjat fundera om jag verkligen vill. Men det är ju svårt när nya hästar har kommit och många rider runt på dessa skönheter. I vilket fall som helst så har jag bestämt mig för att spara (!!!) till julen nu och hoppas på en liten julklapp i form av star coins i stället.
Men det jag vill säga är att jag tycker absolut att man ska köpa om man får och vill om man har råd, men tänk på hur mycket och hur ofta, för sen när den där räkningen kommer så är man inte alltid lika glad (:
 
 
 
 
Bjuder på en bild av min första andrapris rosett i JSC :3
 
 
 
 
 

Ni väljer rubriken

Kategori: Allmänt

Japp, nu beslutar jag/vi för att hänga med i trenden och låta er, våra bloggläsare välja rubriken på våra inlägg. Med tanke på att vi är två som bloggar här får ni gärna skriva namnet på den ni vill ska skriva till rubriken. Så snälla, ös på med rubriker i massor så börjar vi så fort vi kan :)
 
 

Ett ganska hårt beslut

Kategori: Bilder

Efter en extremt lång tid i tänkande så har jag nu beslutat mig för att sälja min lilla underbara och übersöta Icekiss till någon som verkligen har tid och viljan att lägga ned hela sin själ på henne. Jag kände att jag tyvärr inte hade det med tanke på de andra hästarna och allt annat omkring. Ett tufft beslut, men min ängel har det bättre nu. 
 
 

Kärlek

Kategori: Allmänt

GE MIG .....
 
Ståtliga Andalusier!
 

Kväll~

Kategori: Allmänt

Stack till discot med Saga och tog ett par kort på vägen
 
 

Wooha, jag ramlar!!
 
 
Nu har jag dig!!
 
 
 

Brooke Highland?

Kategori: Allmänt

Ja, vem är egentligen personen som bär namnet Brooke Highland på sso? Vem är hen? Vad gör hen? Hur ser hen ut? Hur gammal är hen?
Ja, det ska ni helt enkelt få svar på här. Är det något annat ni vill veta så är det bara att fråga på. Svarar väl på allt antar jag. (Varning bildbomb x10)
 
Detta är då jag! Detta är ansiktet bakom det ökända/kända namnet Brooke Highland på sso. Jag är 21 (snart 22 år), kommer egentligen ifrån en liten håla utanför Göteborg som heter Rävland. Strax efter att jag börjat nian flyttade jag till en annan liten håla vid namn Hyssna. Där kände jag inte en enda själ och först efter två år fick jag veta att det fanns en pizzeria (av en kompis ifrån Jönköping). 
Jag började min gymnasie tid med att studera på Strömma naturbruksgymnasium, men efter många om och men (kompis bråk och annan tjaffs) bytte jag skola till Porthälla gymnasium. Där jag gick jag också två år innan jag lyckades ta studenten med hyfsade betyg och strax senare var jag inskriven på arbetsförmedlingen. Tack vare att jag gjorde det och fick jag två olika praktikplatser, (båda på förskola) så valde jag att börja plugga till förskolelärare. Efter en tid väntande fick jag tillslut mitt besked, jag hade kommit in på förskolelärarlinjen i Umeå universitet. Då blev det att packa mina väskor, sätta sig på tåget och flytta 100 mil bort till en helt ny stad där jag enbart kände min syster. 
 
Som ni kanske swer på bilderna ovan och under till så kanske ni kan räkna ut vad mina intressen är. Men om inte så ska jag berätta det. Mina absolut största intressen är fotografering, (mest av naturen och djur) djur i allmänet, (speciellt hundar och hästar) läsning, kompisar och musik. Hundarna på bilderna är mina (familjens) och de är av raserna jack russel terrier, bullterrier och greyhound. Den bruna skäcken är ett korsningsto av rasen arab/paint som jag har haft som foderhäst och den tredje är en svart nordsvensk jag hittade på en promenad med en kompis. Dessutom så älskar jag att rollaspela (speciellt på stallet.se eller deras nya hemsidan. Så intresserade av det så är det bara att höra av er ^^ )
 
 

Nu är det mitt!

Kategori: Allmänt

Blev populär med Jorvikstallet idag, hade räknat ut det igår så jag sparade mina sc, och köpte det svarta western-tränset
 
 
 
 
 

Jag tror jag svimmar...

Kategori: Allmänt

...okej, nästan bara. Men i alla fall, man blir ju väldigt happy då man loggar in och kollar posten och ser detta:
Före detta hade jag bara fått 2st dagens bästa, sammanlagt!
~Happy~
 
 
 

Vinter design

Kategori: Allmänt

Japp, nu kom vinter designen till bloggen (fast den skulle komma först när snön kom!!!)
Ganska nöjd, klurar ännu på lite små-saker, men i det stora hela är den klar.
 
 
 
 

btw....

Kategori: Allmänt

.. jag kan inte logga in på sso.. Får error innan spelet ens hinner börja ladda -.-
 
 

Jag lever

Kategori: Bilder

Jag är i högsta grad vid liv, bara så att ni vet :)
 
Här kommer några bilder och inom en snar framtid ska jag se till att blogga bättre. Börjat må bra igen i alla fall (lite hemlängtan bara, men det är allt ) så ja, snart får ni stå ut med en hel del onödiga inlägg ifrån mig ;)
 
 

Levla här och levla där

Kategori: Allmänt

Har varit duktig idag tycker jag. Aja, har ialla fall levlat åt två personer idag (:
 

AA är snart i level 15 (puh!) så Tai kommer väl kanske köpa en till häst då (himmel och pannkaka)
 
Muppens Tornado gick just upp i level 12
 
Sitter också och klurar på någon vinter design som vi tydligen ska ha. Den kommer nog dock först när snön faller i SSO.